Werken bij het Buurtbedrijf

Buurtbedrijf Schiebroek

Werken bij het Buurtbedrijf

Bij het Buurtbedrijf zoeken we vrijwilligers met verschillende kwaliteiten en interesses. Past één van onderstaande activiteiten bij jou? Dan maken we graag kennis met je. Bel ons 010 – 268 81 50 of mail naar info@buurtbedrijfschiebroek.nl

Op zoek naar een Tegenprestatie of een werkervaringsplek? Dan is het Buurtbedrijf echt een plek voor jou.

Klantgerichte servicemedewerkers
Als Servicemedewerker regel jij de administratie van het Buurtbedrijf. Je neemt de telefoon aan, ontvangt bezoekers en koppelt een vrijwilliger van het Buurtbedrijf aan een oudere die bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij de boodschappen.

Gezellige shopliefhebbers
Jij zorgt dat de boodschappen voor een oudere buurtbewoner gedaan wordt. Je gaat samen met de oudere op pad of doet alleen de boodschappen en drinkt na afloop nog een kopje koffie.

Betrokken kletskousen
Als maatje koppelen we je aan een kwetsbare buurtbewoners met de zelfde hobby’s en interesses. Je gaat samen wat drinken, naar het museum of blijft gewoon thuis voor een praatje of spelletje.
Handige klussers met twee rechterhanden
Heb jij twee rechter handen? Sla je de spijker altijd op zijn kop? Dan past de Klussendienst vast bij jou! Je doet kleine klusjes voor buurtbewoners die hier zelf niet toe in staat zijn. Bijvoorbeeld een schilderijtje ophangen, lamp vervangen of een tuintje omspitten.

Rijvaardige chauffeurs
Als chauffeur van de vervoersdienst haal je buurtbewoners thuis op met je eigen auto en brengt ze bijvoorbeeld naar het ziekenhuis of de kapper. Deze dienst is voor ouderen uit Hillegersberg-Schiebroek die moeilijk gebruik kunnen maken van reguliere vervoersvoorzieningen.