Team

Buurtbedrijf Schiebroek

Ons team

HANNEKE GROOTENBOER
Klein is fijn…
…maar ook hard werken. Als directeur van de Vrijwilligerswinkel prijs ik me gelukkig met het team. Mensen met passie voor bewoners, professionaliteit en de bereidheid een stapje meer te zetten. De mooiste complimenten krijgen we van de mensen voor wie wij ons werk doen. De kandidaten die we op weg helpen naar een tegenprestatie, bewoners die hun waardering uitspreken wanneer zij met onze ondersteuning hun bewonersinitiatief opzetten. Ouderen die gebruik maken van onze diensten of die met hulp van onze vrijwilligers deel kunnen nemen aan activiteiten. Maar ook van alle organisaties waar we prettig mee samenwerken.
Inmiddels bestaat de Vrijwilligerswinkel alweer vijf jaar.

ROMY BELOMAZOV
Goedendag, mijn naam is Romy Belomazov en vanaf januari 2018 Projectmedewerker bij de Vrijwilligerswinkel.
‘’Alles is een uitdaging’’, en zo ben ik met frisse moed hierin gestapt.
Ik ben verantwoordelijk voor de Tegenprestatie in het gebied Hillegersberg-Schiebroek. Hierin ondersteun ik op een enthousiaste, amuserende en motiverende manier naar een passende werkplek. Verder ben ik verantwoordelijk voor een aantal diensten van de Vrijwilligerswinkel, zoals het maatjesproject, de boodschappendienst, de particuliere vervoersdienst en de kleine wensen.
Ik vind deze diensten hele mooie initiatieven, waardoor het plannen en uitvoeren nog leuker wordt. Het mooiste aan dit werk vind ik dat het voor en door bewoners is.
Samen sterk voor de buurt, en dit zorgt voor de mooiste resultaten.

LOTTE BODE
Ruim vier jaar geleden had ik mijn eerste gesprek met Hanneke bij de Vrijwilligerswinkel. Bruisend van energie ging ik de deur uit. De Vrijwilligerswinkel maakt op geen lullen maar poetsen manier het verschil voor bewoners. Als zzp’ er heb ik afgelopen jaren meerdere keren met de Vrijwilligerswinkel samengewerkt. Komende maanden steek ik mijn energie samen met Romy en Hanneke in het opzetten van het Buurtbedrijf Schiebroek.